Archive for april, 2011

Functioneel of Kunstwerk

De klok aan de muur in de woonkamer of ontvangstruimte van een bedrijf heeft steeds vaker niet alleen de nuttige functie, van het aangeven van de tijd, maar ook de functie van decoratief object en zelfs kunstwerk. De Art klokken van Ferdi de Bruijn zijn hier een goed voorbeeld van.
http://www.klokkenpaleis.nl/art_klokken.html

We zien steeds vaker dat de klok passend bij het interieur, GROOT, soms zelfs tot 1 meter diameter of bijzonder kleurrijk mag zijn.
http://www.klokkenpaleis.nl/xxxl_klokken.html Klokken met allerlei vrolijke kleuren worden dan ook veel verkocht. Bedrijven kiezen vaak voor een gepersonaliseerde klok met eigen logo of tekst.
http://www.timeprints.nl/Bedrijfslogo-op-klok.html

Van de klok op de foto wordt ik blij, het is de KA5292 Oopsy Daisy, van de naam wordt je al vrolijk, van het merk Karlsson.
Oopsy Daisy

Er is lang niets verschenen op onze klokkenblog, dit komt doordat we druk bezig zijn geweest met het vernieuwen van onze website www.klokkenpaleis.nl . Als extra tonen we nu ook van een aantal klokken 3D beelden en meerdere foto’s. Zo zijn de klokken beter te bekijken voor dat ze besteld worden. Het was een hele klus maar we zijn dan ook trots op het resultaat. Vanaf nu vaker informatie over klokken en tijd. Ja, tijd dat is waar we even gebrek aan hadden.
sfeerfoto

Back to top