met Vaderdag in het verschiet even een klok die mannen blijkbaar erg aanspreekt, de Invotis Big Hour Wheel klok (zie afbeelding). Deze klok hangt in onze showroom tussen allerlei verschillende klokken, maar 8 van de 10 mannen die onze showroom bezoeken zeggen: He, dat is ook een leuke, mooie of aparte klok. Deze klok van Invotis springt er dus echt uit. Het is met deze raderklok wel even goed kijken hoe laat het is want de tijd wordt niet aangeven door 2 wijzers, maar door een wiel dat rond gaat. Waarschijnlijk is het de aparte techniek die de mannen aanspreekt. Ook de andere (rader)klokken van Invotis zijn erg opvallend en bijzonder http://www.klokkenpaleis.nl/invotis.html
Invotis is een Nederlands merk met veel grappige en bijzondere ontwerpen.
Of jullie het met me eens zijn dat dit een Mannenklok is hoor ik graag, over Vrouwenklokken een volgende keer meer.
Invotis Big Hour Wheel klok